College aanbod


Twee schriftelijke totaal-opleidingen

We bieden twee schriftelijke opleidingen, De Kruidenwegen (opleiding kruidengeneeswijzen) en Animysticus (Mystieke opleiding). Deze laatstgenoemde bestaat uit de onderwerpen die we hier los aanbieden. Hier vind je de studiegidsen en kan je je aanmelden.

Onderwijs per onderwerp

We bieden bij het college Onderwijs per Onderwerp. De onderwerpen bestaan uit meerdere lessen (minimaal 1 en maximaal 4). Je kan kiezen tussen verzending via e-mail (als PDF bestand) of geprint, gebonden en verstuurd per post. Een les kost vijf euro (voor het printen en binden), of 4 euro wanneer verstuurd via e-mail.

Het lesgeld kent een maximum van 15 euro per onderwerp. Dit betekend dat een vierde les met korting wordt gegeven: via e-mail een korting van één euro en via post vervallen de kosten van de vierde les in zijn geheel. Inclusief verzendkosten zijn de kosten daarmee maximaal 17 euro.

Houdt ons aanbod in de gaten; er wordt met regelmaat nieuwe lessen toegevoegd!

Klassikale onderwijs

We bieden ook klassikaal onderwijs, in de vorm van opleidingen, cursussen, workshops, lezingen en inspiratieavonden. Dit ligt echter door de COVID-19-crisis geheel stil. Zodra het weer verantwoord is wordt het aanbod op onze website geplaatst met agenda.

Ons youtube-kanaal

Hier vind je beeldmateriaal met instructies, workshops, lezingen, boekbesprekingen en meer!

Begeleiding

Voor 20 euro per maand krijg je eenmaal per week een zoom-gesprek (video-bellen) van een half uur om je te ondersteunen en te begeleiden. Dit kan je elke maand stopzetten of (weer) activeren.

 


Altijd welkom

Mis je een onderwerp die je graag zou willen volgen, of ben je goed bekend met een onderwerp en wil je deze gaan onderwijzen? Schroom niet om contact op te nemen!