Hoeders van Moeder Aarde

Hoeders van Moeder Aarde is een opleiding in healing en begeleiding van de mensen om ons heen, healing en energiewerk met de natuur om ons heen, en, heel belangrijk, in persoonlijke en spirituele groei bij onszelf. Het is een intensieve opleiding van 12 maanden, waarna je als Hoeder je gaat inzetten voor de aarde en haar bewoners. Uiteraard heeft men genoeg te doen (werk, gezin, etc.), maar binnen het kader van het mogelijke verbinden Hoeders zich met de wereld om hen heen. Het is aan jou op welke manier. Er zijn Hoeders die tegen een laag tarief consulten geven, Hoeders die healingwerk doen, vrijwilligerswerk, of bijvoorbeeld een park of bos onder haar/zijn hoede neemt wat betreft, bijvoorbeeld, afval. Het kan alle kanten op.

Je leert onder andere te werken met energie, healing en symbolen, meditaties voor jezelf en hoe je visualisaties leid, je leert theorie, organisatie en kruidenleer. Er zijn tevens praktijklessen, zoals het maken van zalf of een Sjamanen-ratelaar.

Tijden

1 zaterdag per maand van 10:00 - 16:00.

Kosten

De kosten van de Hoedersopleiding zijn 'gesplitst' in twee: de onkosten voor het centrum en wat wij noemen, 'Het Goede Werk'.  De ene maand zijn dit boodschappen voor de daklozenopvang, de andere maand boodschappen voor de voedselbank, en zo zijn er meer projecten. Met andere woorden:

15,- onkosten, 15 euro Het Goede Werk. Draagkrachtkorting in overleg.

De Hoeders-ketting, voor allen die Hoeder willen worden en de opleiding hebben voltooid