Chakra cursus 'het Zevenpad'

Deze cursus van acht bijeenkomsten leert je niet alleen over de zeven Chakra's, maar juist ook veel over jezelf. Over je verleden en het heden, over je uitdagingen en je krachten. Van de basis (Muladhara), waar je je verbind met de Aarde en je eigen gevoel van stabiliteit en veiligheid ontwikkeld, tot je kruin (Sahasrara) waar je verbinding met de Kosmos maakt en je hogere zelf: Chakra's kunnen een krachtig gereedschap zijn voor persoonlijke, spirituele en paranormale groei.

Één woensdagavond per maand behandelen we één Chakra, te beginnen bij het Wortelchakra en in de zevende maand te eindigen bij het Kruinchakra. Je krijgt uitleg over de theorie, we mediteren en visualiseren en we werken met de energie van de Chakra's. In maand acht verbinden we alles tot één geheel en is er een ceremonie gericht op innerlijke kracht, heling en eigenwaarde.

Het is een intensieve cursus waarbij je ook het nodige werk thuis hebt, wat bestaat uit elke dag mediteren, zelfreflectie en je groeiproces noteren. Tussen de bijeenkomsten door kan je daarom altijd contact hebben met het Centrum, om te sparren, je verhaal kwijt te kunnen of ondersteuning te krijgen. 

Tijden:

Één woensdagavond per maand, van 19:30 - 22:00.

Kosten:

15 euro per avond of 110 euro in één keer. Draagkrachtkorting: 10 euro per avond.

 

Chakra-ketting die je bij de ceremonie in de achtste maand krijgt