Over het Athena College


Het Athena College voor Paganisme is onderdeel van spiritueel centrum De Oude Wegen (de "DOW" aan de rechterkant van ons symbool). De Oude Wegen vind je hier: www.centrumdeoudewegen.nl

Het doel van het Athena College is om spiritueel / Pagan onderwijs te bieden, schriftelijk via e-mail of via post, voor een relatief laag tarief en voor iedereen toegankelijk.

We bieden twee complete schriftelijke opleidingenen we bieden lessen per onderwerp, voor hen die met verschillende vakken uit de schriftelijke opleidingen al bekend zijn. Je kan je elke maand aanmelden of afmelden voor de schriftelijke opleidingen en in het Onderwijs per Onderwerp kies en betaal je enkel voor het onderwerp dat je wil volgen.

Zolang de pandemie (2020/2021) het ons toestaat bieden we ook vier klassikale opleidingen, twee verschillende cursussen (Over Runen en over Chakra's) en workshops. Het Onderwijs per Onderwerp kan je bij ons ook klassikaal volgen, lees hier meer over.

De meeste lessen zijn door Oriana van Tergouw geschreven, maar er zitten ook lessen bij van andere docenten. De docent van een bepaald onderwerp staat bij de les geschreven. 

 

De Godin Pallas Athena


De Godin Pallas Athena is de Oud-Griekse Godin van de kunsten, de wijsheid en de strijd. Haar Romeinse naam is Minerva. Pallas Athena representeert helderheid van geest, kalmte in discussie en de elementen Lucht en Ether. 

De uil van wijsheid, kennis en scherpzinnigheid vergezeld Pallas Athena overal. Deze uil vind je terug in het symbool van het Athena College.

Wikipedia

Over de docenten


Oriana van Tergouw - Herborist, docent en rectrix. 

Luut Sixma - Docent astronomie

Samantha - Docente edelstenen