Studiebeurs

De studiebeurs is er voor iedereen die graag wilt leren en studeren, maar hier de financiële middelen niet voor heeft. Uiteraard hebben we de draagkracht korting, die in de meeste gevallen 5 euro per maand van het lesgeld afhaalt. Niet voor iedereen is dit echter voldoende. Daarom hebben wij de studiebeurs in het leven geroepen.

Met de studiebeurs betaal je enkel de onkosten van een opleiding of cursus. Meestal is dit voor de opleidingen per keer rond de 10 euro, met een maximum van 15 euro. Omdat er bij de cursussen minder kosten zijn ben je daar rond de 5 euro per keer voor kwijt.

Daar staat tegenover dat je meehelpt in de tuin, net zo vaak als je les volgt, Dit wil zeggen dat wanneer je acht lessen volgt, je acht keer in de tuin meehelpt. Zaaien, onkruid wieden, nieuwe bedden opzetten - uiteraard binnen jouw fysieke mogelijkheden. Gemoedelijk en gezellig, we kunnen je hulp goed gebruiken!

Voor studenten die ver weg wonen is de studiebeurs door reiskosten minder geschikt: de hulp in de tuin doet men op een andere dag dan het volgen van lessen. Je komt er dus speciaal voor naar het centrum op een samen af te spreken dag.