Pagan Craft Pakketten

De mooiste magie maak je zelf!


Over de Pagan Craft Pakketten

De Pagan Craft Pakketten zijn uniek: in deze pakketten zit werkelijk alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan! Je hoeft niet meer de deur uit om kaarsen te maken, of wierook, of zeep - en nog veel meer leuke producten.

Daarnaast zit er altijd geïllustreerde instructies bij en kan je voor vragen terecht bij het Athena College. Bij enkele producten zit ook een les inbegrepen, zodat je én praktisch aan het werk kan én theoretisch leert over dat wat je gaat maken.

 

13 % van de opbrengst gaat naar het studiefonds van het Athena College, voor studenten met een krappe beurs.

 

Bij het aanbod wat je au-bain-marie dient te verwarmen, zoals kaarsen en zeep, heb je de optie om er een pan bij te kopen. Op zich kan je elke pan gebruiken die je hebt, maar als je een speciale pan voor je Craft wil, is dit een goede optie - een mooie, nieuwe pan die 5,50 kost en die je van ons voor 5 euro krijgt.

 

Bestel een pakket en weet zeker dat je een waar cadeau thuis krijgt waar je zó mee aan de slag kan! Als je liever het product bij De Oude Wegen / Athena College wil maken onder begeleiding van de docent, kan je een afspraak maken.

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing (zie onderaan deze pagina). Op maandagen, woensdagen en zaterdagen worden de pakketten verzonden. We zijn elke dag, behalve vrijdag, bereikbaar voor vragen. Vrijdag is onze dag van rust en bezinning. Als je meerdere pakketten wilt bestellen, hoef je uiteraard enkel eenmalig de verzendkosten te voldoen. Neem in dat geval, of in andere gevallen waarbij deze webshop technisch tekort schiet, contact op (06-19973876 of info@deoudewegen.nl).