Opleidingen


Dit is ons aanbod in schriftelijke opleidingen. Hier vind je de uitleg over het college aanbod.

Op deze pagina staan de studiegidsen (in PDF) en kan je je aanmelden. Je kan je elke maand aan- en afmelden, zolang je dit doet vóór de laatste vrijdag van de maand.

Een belangrijk verschil tussen een schriftelijke (totaal) opleiding en ons aanbod 'Onderwijs per Onderwerp' is dat bij de opleiding, begeleiding van tweemaal per maand via Zoom zit inbegrepen, Ook kan je huiswerk insturen, wat elke vrijdag wordt bekeken.

De kruidenwegen wordt per post aangeboden, dit is elke maand een samengestelde doos. Animysticus wordt per post of per e-mail aangeboden, daarin is vrije keuze. Als je De Kruidenwegen tegelijkertijd met Animysticus volgt vervallen, uiteraard, de verzendkosten van de Animysticus-lessen.


Kruidenwegen

De Kruidenwegen is een mooi totaal-aanbod van lessen, recepten en een deel van de ingrediënten die daarvoor nodig zijn.

De lessen gaan over anatomie (hoe ons lichaam in elkaar zit), pathologie (ziekteleer), en het verzorgen van kruiden. Ook worden elke maand twee kruiden uitgebreid behandeld. Van elk kruid dat we uitgebreid behandelen krijg je de zaden meegeleverd.

De recepten die je krijgt zijn kruidenrecepten (zoals zalf, tinctuur, etc.) en hoe zelf producten te maken zoals zeep, shampoo, lippenbalsem, maar ook wierook en kaarsen. De ingrediënten die lastig verkrijgbaar zijn of beter groot in te kopen zijn krijg je van ons. 

Kruidenwegen Schriftelijk
PDF – 8,0 MB
Kruidenwegen Schriftelijk Jaar 2
PDF – 7,9 MB

Animysticus

De naam Animysticus is een samenvoeging van Animisme (zie wikipedia) en Mystiek. Het is een driejarige opleiding in uiteenlopende esoterische, mystieke en spirituele onderwerpen, met instructies en recepten voor praktijk-uitvoering en aandacht voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Niet alleen Paganisme komt aan bod: er zijn tevens lessen in wereldculturen, astronomie, parapsychologie en meer. Ons aanbod Onderwijs per Onderwerp (zie hier) bestaat uit de onderwerpen die in Animysticus aan bod komen. Animysticus bied daarnaast nog meer verdieping en begeleiding.

Studiegids Animysticus
PDF – 4,4 MB

Enthousiast? Schrijf je in!

Je kan je elke maand aanmelden of afmelden.